loading...

دیجیتال مارکتینگ

بازدید : 58
يکشنبه 5 تير 1401 زمان : 7:16

search

11 نکته و ترفند SEO برای بهبود فهرست بندی جستجو

مشکلات نمایه سازی واقعاً می تواند وب سایت شما را تحت تأثیر قرار دهد و باعث کاهش رتبه شما شود. این 11 ترفند را برای بهبود فهرست بندی خود بررسی کنید!

بازی سئو دارای بخش های متحرک زیادی است که اغلب به نظر می رسد، به محض اینکه بهینه سازی بخشی از یک وب سایت را به پایان رساندیم، باید به قسمتی که فقط روی آن کار می کردیم برگردیم.

هنگامی که از مرحله «من اینجا تازه کار هستم» خارج شدید و احساس کردید که تجربه واقعی سئو را در اختیار دارید، ممکن است احساس کنید که مواردی وجود دارد که می توانید زمان کمتری را برای اصلاح آنها اختصاص دهید.

شاخص‌ناپذیری و بودجه خزیدن می‌توانند دو مورد از این موارد باشند، اما فراموش کردن آنها یک اشتباه است.

من همیشه دوست دارم بگویم که یک وب سایت با مشکلات نمایه سازی سایتی است که در نوع خود است. آن وب‌سایت ناخواسته به گوگل می‌گوید که صفحاتش را رتبه‌بندی نکند، زیرا به درستی بارگذاری نمی‌شوند یا بارها تغییر مسیر می‌دهند.

اگر فکر می‌کنید نمی‌توانید یا نباید زمانی را به کار نه چندان جذاب اصلاح فهرست‌پذیری سایت خود اختصاص دهید، دوباره فکر کنید.

مشکلات نمایه‌سازی می‌تواند باعث افت شدید رتبه شما و کاهش سریع ترافیک سایت شما شود.

بنابراین، بودجه خزیدن شما باید در ذهن شما باشد.

در این پست، 11 نکته را به شما ارائه می‌دهم که در حین بهبود فهرست‌پذیری وب‌سایت‌تان باید در نظر بگیرید.

پرش به: ردیابی وضعیت خزیدن با کنسول جستجوی Google ایجاد صفحات وب مناسب برای تلفن همراه به روز رسانی محتوای منظم به هر موتور جستجو نقشه سایت ارسال کنید طرح پیوند خود را بهینه کنید پیوند عمیق به صفحات وب ایزوله را کاهش دهید منابع روی صفحه را کاهش دهید و زمان بارگذاری را افزایش دهید. نمی خواهم عنکبوت ها خزیدن نتیجه گیری


1. ردیابی وضعیت Crawl با کنسول جستجوی Google

خطاها در وضعیت خزیدن شما می تواند نشان دهنده یک مشکل عمیق تر در سایت شما باشد.

بررسی وضعیت خزیدن هر 30 تا 60 روز برای شناسایی خطاهای احتمالی که بر عملکرد کلی بازاریابی سایت شما تأثیر می گذارد، مهم است.

این به معنای واقعی کلمه اولین مرحله سئو است. بدون آن، تمام تلاش های دیگر بیهوده است.

درست در نوار کناری، می‌توانید وضعیت خزیدن خود را در زیر برگه فهرست بررسی کنید.

اکنون، اگر می‌خواهید دسترسی به یک صفحه وب خاص را حذف کنید، می‌توانید مستقیماً به کنسول جستجو بگویید. اگر صفحه ای به طور موقت هدایت شود یا دارای خطای 404 باشد، این کار مفید است.

پارامتر 410 یک صفحه را برای همیشه از فهرست حذف می کند، بنابراین مراقب استفاده از گزینه هسته ای باشید.

خطاهای رایج خزیدن و راه حل ها

اگر وب سایت شما به اندازه کافی متأسفانه با خطای خزیدن مواجه است، ممکن است به یک راه حل آسان نیاز داشته باشد یا نشان دهنده یک مشکل فنی بسیار بزرگتر در سایت شما باشد.

رایج ترین خطاهای خزیدن که می بینم عبارتند از:

خطاهای DNS

خطاهای سرور

خطاهای Robots.txt.

خطاهای 404

برای تشخیص برخی از این خطاها، می توانید از ابزار URL Inspection استفاده کنید تا ببینید گوگل چگونه سایت شما را مشاهده می کند.

شکست در واکشی و رندر صحیح یک صفحه می تواند نشان دهنده یک خطای عمیق DNS باشد که باید توسط ارائه دهنده DNS شما برطرف شود.

رفع خطای سرور مستلزم تشخیص یک خطای خاص است. رایج ترین خطاها عبارتند از:

تایم اوت

ارتباط رد شد.

اتصال انجام نشد.

زمان اتصال.

بدون پاسخ.

اغلب اوقات، یک خطای سرور معمولا موقتی است، اگرچه یک مشکل دائمی می تواند شما را ملزم کند که مستقیماً با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید.

از طرف دیگر، خطاهای Robots.txt می تواند برای سایت شما مشکل سازتر باشد. اگر فایل robots.txt شما خطای 200 یا 404 را برمی گرداند، به این معنی است که موتورهای جستجو در بازیابی این فایل با مشکل مواجه هستند.

می‌توانید نقشه سایت robots.txt را ارسال کنید یا به‌طور کلی از پروتکل اجتناب کنید، و صفحات noindex دستی را انتخاب کنید که ممکن است برای خزیدن شما مشکل‌ساز باشند.

رفع سریع این خطاها باعث می شود که دفعه بعد که موتورهای جستجو در سایت شما می خزند، همه صفحات هدف شما خزیده شده و ایندکس می شوند.


2. صفحات وب مناسب برای موبایل ایجاد کنید

با آمدن ایندکس mobile-first، باید صفحات خود را نیز بهینه کنیم تا نسخه های سازگار با موبایل در ایندکس موبایل نمایش داده شود.

خبر خوب این است که اگر نسخه ای مناسب برای موبایل وجود نداشته باشد، یک نسخه رومیزی همچنان ایندکس می شود و در زیر فهرست موبایل نمایش داده می شود. خبر بد این است که رتبه شما ممکن است در نتیجه آسیب ببیند.

ترفندهای فنی زیادی وجود دارد که می تواند فوراً وب سایت شما را سازگارتر با موبایل کند، از جمله:

پیاده سازی طراحی وب سایت واکنش گرا.

درج متا تگ viewpoint در محتوا.

کوچک کردن منابع روی صفحه (CSS و JS).

برچسب گذاری صفحات با حافظه پنهان AMP.

بهینه سازی و فشرده سازی تصاویر برای بارگذاری سریعتر.

کاهش اندازه عناصر UI در صفحه.

مطمئن شوید که وب سایت خود را بر روی یک پلت فرم تلفن همراه آزمایش کنید و آن را از طریق Google PageSpeed Insights اجرا کنید. سرعت صفحه یک عامل مهم رتبه بندی است و می تواند بر سرعتی که موتورهای جستجو می توانند سایت شما را بخزند تأثیر بگذارد.


3. محتوا را به طور منظم به روز کنید

اگر به طور منظم محتوای جدید تولید کنید، موتورهای جستجو به طور منظم سایت شما را می خزند.

این به ویژه برای ناشرانی مفید است که به داستان های جدید به طور منظم منتشر و نمایه می شوند.

تولید محتوا به صورت منظم به موتورهای جستجو سیگنال می دهد که سایت شما دائما در حال بهبود و انتشار محتوای جدید است و بنابراین برای دستیابی به مخاطبان مورد نظر خود نیاز به خزیدن بیشتر دارد.


4. یک نقشه سایت برای هر موتور جستجو ارسال کنید

یکی از بهترین نکات برای نمایه سازی تا به امروز، ارسال نقشه سایت به کنسول جستجوی گوگل و ابزار وب مستر بینگ است.

می توانید با استفاده از یک مولد نقشه سایت یک نسخه XML ایجاد کنید یا به صورت دستی در کنسول جستجوی گوگل با برچسب گذاری نسخه متعارف هر صفحه که حاوی محتوای تکراری است، یک نسخه ایجاد کنید.


5. طرح پیوند خود را بهینه کنید

ایجاد یک معماری اطلاعاتی منسجم برای اطمینان از اینکه وب سایت شما نه تنها به درستی ایندکس شده است، بلکه به درستی سازماندهی شده است، بسیار مهم است.

ایجاد دسته‌های خدمات اصلی که در آن صفحات وب مرتبط می‌توانند قرار گیرند، می‌تواند به موتورهای جستجو کمک کند تا محتوای صفحه وب را تحت دسته‌های خاصی فهرست‌بندی کنند، در صورتی که ممکن است هدف مشخص نباشد.


6. پیوند عمیق به صفحات وب جدا شده

اگر یک صفحه وب در سایت شما یا یک زیر دامنه به صورت مجزا ایجاد شده است یا خطایی مانع از خزیدن آن می شود، می توانید با به دست آوردن پیوندی در یک دامنه خارجی، آن را ایندکس کنید.

این یک استراتژی بسیار مفید برای تبلیغ محتوای جدید در وب سایت شما و ایندکس شدن سریعتر آن است.

برای انجام این کار مراقب انتشار محتوا باشید، زیرا موتورهای جستجو ممکن است صفحات اشتراکی را نادیده بگیرند و اگر به درستی متعارف نشده باشند، می تواند خطاهای تکراری ایجاد کند.


7. کاهش منابع روی صفحه و افزایش زمان بارگذاری

مجبور کردن موتورهای جستجو برای خزیدن تصاویر بزرگ و بهینه نشده، بودجه خزیدن شما را از بین می برد و از ایندکس شدن سایت شما به دفعات جلوگیری می کند.

موتورهای جستجو نیز در خزیدن برخی عناصر باطن وب سایت شما مشکل دارند. به عنوان مثال، گوگل در طول تاریخ برای خزیدن جاوا اسکریپت مشکل داشته است.

حتی منابع خاصی مانند Flash و CSS می توانند عملکرد ضعیفی روی دستگاه های تلفن همراه داشته باشند و بودجه خزیدن شما را از بین ببرند.

به یک معنا، این یک سناریوی باخت و باخت است که در آن سرعت صفحه و بودجه خزیدن قربانی عناصر مزاحم روی صفحه می‌شود.

مطمئن شوید که با به حداقل رساندن منابع موجود در صفحه، مانند CSS، صفحه وب خود را برای سرعت بهینه سازی کنید، به خصوص در تلفن همراه. همچنین می‌توانید ذخیره‌سازی و فشرده‌سازی را فعال کنید تا به عنکبوت‌ها کمک کنید تا سریع‌تر در سایت شما بخزند.


8. رفع صفحات با تگ Noindex

در طول توسعه وب سایت شما، ممکن است منطقی باشد که یک برچسب noindex را در صفحاتی که ممکن است تکراری هستند یا فقط برای کاربرانی که اقدام خاصی انجام می دهند، اجرا کنید.

صرف نظر از این، شما می توانید صفحات وب را با برچسب های noindex که از خزیدن آنها جلوگیری می کند با استفاده از یک ابزار آنلاین رایگان مانند Screaming Frog شناسایی کنید.

افزونه Yoast برای وردپرس به شما این امکان را می دهد که به راحتی یک صفحه را از فهرست به noindex تغییر دهید. همچنین می توانید این کار را به صورت دستی در قسمت پشتی صفحات سایت خود انجام دهید.


9. یک نرخ خزیدن سفارشی تنظیم کنید

در نسخه قدیمی کنسول جستجوی گوگل، اگر عنکبوت‌های بر سایت شما تأثیر منفی می‌گذارند، می‌توانید سرعت خزیدن خود را کاهش داده یا سفارشی کنید.

این همچنین به وب‌سایت شما زمان می‌دهد تا در صورتی که طراحی مجدد یا مهاجرت قابل توجهی داشته باشد، تغییرات لازم را انجام دهد.


10. محتوای تکراری را حذف کنید

داشتن حجم زیادی از محتوای تکراری می تواند به طور قابل توجهی سرعت خزیدن شما را کاهش دهد و بودجه خزیدن شما را کاهش دهد.

می‌توانید با مسدود کردن ایندکس شدن این صفحات یا قرار دادن یک برچسب متعارف در صفحه‌ای که می‌خواهید ایندکس شود، این مشکلات را برطرف کنید.

در همین راستا، بهینه‌سازی متا تگ‌های هر صفحه مجزا برای جلوگیری از اشتباه گرفتن صفحات مشابه توسط موتورهای جستجو به عنوان محتوای تکراری در خزیدن، سودمند است.


11. صفحاتی را که نمی خواهید عنکبوت ها بخزند مسدود کنید

ممکن است مواردی وجود داشته باشد که بخواهید از خزیدن موتورهای جستجو در یک صفحه خاص جلوگیری کنید. با روش های زیر می توانید این کار را انجام دهید:

قرار دادن تگ noindex

قرار دادن URL در فایل robots.txt.

حذف کامل صفحه

این همچنین می تواند به خزیدن شما کمک کند به جای اینکه موتورهای جستجو را مجبور به انتشار محتوای تکراری کند، کارآمدتر اجرا شود.


نتیجه گیری

وضعیت مشکلات خزیدن وب سایت شما کم و بیش به این بستگی دارد که چقدر با سئوی خود به روز بوده اید.

اگر دائماً در حال دستکاری هستید، ممکن است این مسائل را قبل از اینکه از کنترل خارج شوند و شروع به تأثیرگذاری بر رتبه شما کنند، شناسایی کرده باشید.

با این حال، اگر مطمئن نیستید، یک اسکن سریع در کنسول جستجوی Google انجام دهید تا ببینید که چگونه کار می کنید.

نتایج واقعا می تواند آموزشی باشد!

search

11 نکته و ترفند SEO برای بهبود فهرست بندی جستجو

مشکلات نمایه سازی واقعاً می تواند وب سایت شما را تحت تأثیر قرار دهد و باعث کاهش رتبه شما شود. این 11 ترفند را برای بهبود فهرست بندی خود بررسی کنید!

بازی سئو دارای بخش های متحرک زیادی است که اغلب به نظر می رسد، به محض اینکه بهینه سازی بخشی از یک وب سایت را به پایان رساندیم، باید به قسمتی که فقط روی آن کار می کردیم برگردیم.

هنگامی که از مرحله «من اینجا تازه کار هستم» خارج شدید و احساس کردید که تجربه واقعی سئو را در اختیار دارید، ممکن است احساس کنید که مواردی وجود دارد که می توانید زمان کمتری را برای اصلاح آنها اختصاص دهید.

شاخص‌ناپذیری و بودجه خزیدن می‌توانند دو مورد از این موارد باشند، اما فراموش کردن آنها یک اشتباه است.

من همیشه دوست دارم بگویم که یک وب سایت با مشکلات نمایه سازی سایتی است که در نوع خود است. آن وب‌سایت ناخواسته به گوگل می‌گوید که صفحاتش را رتبه‌بندی نکند، زیرا به درستی بارگذاری نمی‌شوند یا بارها تغییر مسیر می‌دهند.

اگر فکر می‌کنید نمی‌توانید یا نباید زمانی را به کار نه چندان جذاب اصلاح فهرست‌پذیری سایت خود اختصاص دهید، دوباره فکر کنید.

مشکلات نمایه‌سازی می‌تواند باعث افت شدید رتبه شما و کاهش سریع ترافیک سایت شما شود.

بنابراین، بودجه خزیدن شما باید در ذهن شما باشد.

در این پست، 11 نکته را به شما ارائه می‌دهم که در حین بهبود فهرست‌پذیری وب‌سایت‌تان باید در نظر بگیرید.

پرش به: ردیابی وضعیت خزیدن با کنسول جستجوی Google ایجاد صفحات وب مناسب برای تلفن همراه به روز رسانی محتوای منظم به هر موتور جستجو نقشه سایت ارسال کنید طرح پیوند خود را بهینه کنید پیوند عمیق به صفحات وب ایزوله را کاهش دهید منابع روی صفحه را کاهش دهید و زمان بارگذاری را افزایش دهید. نمی خواهم عنکبوت ها خزیدن نتیجه گیری


1. ردیابی وضعیت Crawl با کنسول جستجوی Google

خطاها در وضعیت خزیدن شما می تواند نشان دهنده یک مشکل عمیق تر در سایت شما باشد.

بررسی وضعیت خزیدن هر 30 تا 60 روز برای شناسایی خطاهای احتمالی که بر عملکرد کلی بازاریابی سایت شما تأثیر می گذارد، مهم است.

این به معنای واقعی کلمه اولین مرحله سئو است. بدون آن، تمام تلاش های دیگر بیهوده است.

درست در نوار کناری، می‌توانید وضعیت خزیدن خود را در زیر برگه فهرست بررسی کنید.

اکنون، اگر می‌خواهید دسترسی به یک صفحه وب خاص را حذف کنید، می‌توانید مستقیماً به کنسول جستجو بگویید. اگر صفحه ای به طور موقت هدایت شود یا دارای خطای 404 باشد، این کار مفید است.

پارامتر 410 یک صفحه را برای همیشه از فهرست حذف می کند، بنابراین مراقب استفاده از گزینه هسته ای باشید.

خطاهای رایج خزیدن و راه حل ها

اگر وب سایت شما به اندازه کافی متأسفانه با خطای خزیدن مواجه است، ممکن است به یک راه حل آسان نیاز داشته باشد یا نشان دهنده یک مشکل فنی بسیار بزرگتر در سایت شما باشد.

رایج ترین خطاهای خزیدن که می بینم عبارتند از:

خطاهای DNS

خطاهای سرور

خطاهای Robots.txt.

خطاهای 404

برای تشخیص برخی از این خطاها، می توانید از ابزار URL Inspection استفاده کنید تا ببینید گوگل چگونه سایت شما را مشاهده می کند.

شکست در واکشی و رندر صحیح یک صفحه می تواند نشان دهنده یک خطای عمیق DNS باشد که باید توسط ارائه دهنده DNS شما برطرف شود.

رفع خطای سرور مستلزم تشخیص یک خطای خاص است. رایج ترین خطاها عبارتند از:

تایم اوت

ارتباط رد شد.

اتصال انجام نشد.

زمان اتصال.

بدون پاسخ.

اغلب اوقات، یک خطای سرور معمولا موقتی است، اگرچه یک مشکل دائمی می تواند شما را ملزم کند که مستقیماً با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید.

از طرف دیگر، خطاهای Robots.txt می تواند برای سایت شما مشکل سازتر باشد. اگر فایل robots.txt شما خطای 200 یا 404 را برمی گرداند، به این معنی است که موتورهای جستجو در بازیابی این فایل با مشکل مواجه هستند.

می‌توانید نقشه سایت robots.txt را ارسال کنید یا به‌طور کلی از پروتکل اجتناب کنید، و صفحات noindex دستی را انتخاب کنید که ممکن است برای خزیدن شما مشکل‌ساز باشند.

رفع سریع این خطاها باعث می شود که دفعه بعد که موتورهای جستجو در سایت شما می خزند، همه صفحات هدف شما خزیده شده و ایندکس می شوند.


2. صفحات وب مناسب برای موبایل ایجاد کنید

با آمدن ایندکس mobile-first، باید صفحات خود را نیز بهینه کنیم تا نسخه های سازگار با موبایل در ایندکس موبایل نمایش داده شود.

خبر خوب این است که اگر نسخه ای مناسب برای موبایل وجود نداشته باشد، یک نسخه رومیزی همچنان ایندکس می شود و در زیر فهرست موبایل نمایش داده می شود. خبر بد این است که رتبه شما ممکن است در نتیجه آسیب ببیند.

ترفندهای فنی زیادی وجود دارد که می تواند فوراً وب سایت شما را سازگارتر با موبایل کند، از جمله:

پیاده سازی طراحی وب سایت واکنش گرا.

درج متا تگ viewpoint در محتوا.

کوچک کردن منابع روی صفحه (CSS و JS).

برچسب گذاری صفحات با حافظه پنهان AMP.

بهینه سازی و فشرده سازی تصاویر برای بارگذاری سریعتر.

کاهش اندازه عناصر UI در صفحه.

مطمئن شوید که وب سایت خود را بر روی یک پلت فرم تلفن همراه آزمایش کنید و آن را از طریق Google PageSpeed Insights اجرا کنید. سرعت صفحه یک عامل مهم رتبه بندی است و می تواند بر سرعتی که موتورهای جستجو می توانند سایت شما را بخزند تأثیر بگذارد.


3. محتوا را به طور منظم به روز کنید

اگر به طور منظم محتوای جدید تولید کنید، موتورهای جستجو به طور منظم سایت شما را می خزند.

این به ویژه برای ناشرانی مفید است که به داستان های جدید به طور منظم منتشر و نمایه می شوند.

تولید محتوا به صورت منظم به موتورهای جستجو سیگنال می دهد که سایت شما دائما در حال بهبود و انتشار محتوای جدید است و بنابراین برای دستیابی به مخاطبان مورد نظر خود نیاز به خزیدن بیشتر دارد.


4. یک نقشه سایت برای هر موتور جستجو ارسال کنید

یکی از بهترین نکات برای نمایه سازی تا به امروز، ارسال نقشه سایت به کنسول جستجوی گوگل و ابزار وب مستر بینگ است.

می توانید با استفاده از یک مولد نقشه سایت یک نسخه XML ایجاد کنید یا به صورت دستی در کنسول جستجوی گوگل با برچسب گذاری نسخه متعارف هر صفحه که حاوی محتوای تکراری است، یک نسخه ایجاد کنید.


5. طرح پیوند خود را بهینه کنید

ایجاد یک معماری اطلاعاتی منسجم برای اطمینان از اینکه وب سایت شما نه تنها به درستی ایندکس شده است، بلکه به درستی سازماندهی شده است، بسیار مهم است.

ایجاد دسته‌های خدمات اصلی که در آن صفحات وب مرتبط می‌توانند قرار گیرند، می‌تواند به موتورهای جستجو کمک کند تا محتوای صفحه وب را تحت دسته‌های خاصی فهرست‌بندی کنند، در صورتی که ممکن است هدف مشخص نباشد.


6. پیوند عمیق به صفحات وب جدا شده

اگر یک صفحه وب در سایت شما یا یک زیر دامنه به صورت مجزا ایجاد شده است یا خطایی مانع از خزیدن آن می شود، می توانید با به دست آوردن پیوندی در یک دامنه خارجی، آن را ایندکس کنید.

این یک استراتژی بسیار مفید برای تبلیغ محتوای جدید در وب سایت شما و ایندکس شدن سریعتر آن است.

برای انجام این کار مراقب انتشار محتوا باشید، زیرا موتورهای جستجو ممکن است صفحات اشتراکی را نادیده بگیرند و اگر به درستی متعارف نشده باشند، می تواند خطاهای تکراری ایجاد کند.


7. کاهش منابع روی صفحه و افزایش زمان بارگذاری

مجبور کردن موتورهای جستجو برای خزیدن تصاویر بزرگ و بهینه نشده، بودجه خزیدن شما را از بین می برد و از ایندکس شدن سایت شما به دفعات جلوگیری می کند.

موتورهای جستجو نیز در خزیدن برخی عناصر باطن وب سایت شما مشکل دارند. به عنوان مثال، گوگل در طول تاریخ برای خزیدن جاوا اسکریپت مشکل داشته است.

حتی منابع خاصی مانند Flash و CSS می توانند عملکرد ضعیفی روی دستگاه های تلفن همراه داشته باشند و بودجه خزیدن شما را از بین ببرند.

به یک معنا، این یک سناریوی باخت و باخت است که در آن سرعت صفحه و بودجه خزیدن قربانی عناصر مزاحم روی صفحه می‌شود.

مطمئن شوید که با به حداقل رساندن منابع موجود در صفحه، مانند CSS، صفحه وب خود را برای سرعت بهینه سازی کنید، به خصوص در تلفن همراه. همچنین می‌توانید ذخیره‌سازی و فشرده‌سازی را فعال کنید تا به عنکبوت‌ها کمک کنید تا سریع‌تر در سایت شما بخزند.


8. رفع صفحات با تگ Noindex

در طول توسعه وب سایت شما، ممکن است منطقی باشد که یک برچسب noindex را در صفحاتی که ممکن است تکراری هستند یا فقط برای کاربرانی که اقدام خاصی انجام می دهند، اجرا کنید.

صرف نظر از این، شما می توانید صفحات وب را با برچسب های noindex که از خزیدن آنها جلوگیری می کند با استفاده از یک ابزار آنلاین رایگان مانند Screaming Frog شناسایی کنید.

افزونه Yoast برای وردپرس به شما این امکان را می دهد که به راحتی یک صفحه را از فهرست به noindex تغییر دهید. همچنین می توانید این کار را به صورت دستی در قسمت پشتی صفحات سایت خود انجام دهید.


9. یک نرخ خزیدن سفارشی تنظیم کنید

در نسخه قدیمی کنسول جستجوی گوگل، اگر عنکبوت‌های بر سایت شما تأثیر منفی می‌گذارند، می‌توانید سرعت خزیدن خود را کاهش داده یا سفارشی کنید.

این همچنین به وب‌سایت شما زمان می‌دهد تا در صورتی که طراحی مجدد یا مهاجرت قابل توجهی داشته باشد، تغییرات لازم را انجام دهد.


10. محتوای تکراری را حذف کنید

داشتن حجم زیادی از محتوای تکراری می تواند به طور قابل توجهی سرعت خزیدن شما را کاهش دهد و بودجه خزیدن شما را کاهش دهد.

می‌توانید با مسدود کردن ایندکس شدن این صفحات یا قرار دادن یک برچسب متعارف در صفحه‌ای که می‌خواهید ایندکس شود، این مشکلات را برطرف کنید.

در همین راستا، بهینه‌سازی متا تگ‌های هر صفحه مجزا برای جلوگیری از اشتباه گرفتن صفحات مشابه توسط موتورهای جستجو به عنوان محتوای تکراری در خزیدن، سودمند است.


11. صفحاتی را که نمی خواهید عنکبوت ها بخزند مسدود کنید

ممکن است مواردی وجود داشته باشد که بخواهید از خزیدن موتورهای جستجو در یک صفحه خاص جلوگیری کنید. با روش های زیر می توانید این کار را انجام دهید:

قرار دادن تگ noindex

قرار دادن URL در فایل robots.txt.

حذف کامل صفحه

این همچنین می تواند به خزیدن شما کمک کند به جای اینکه موتورهای جستجو را مجبور به انتشار محتوای تکراری کند، کارآمدتر اجرا شود.


نتیجه گیری

وضعیت مشکلات خزیدن وب سایت شما کم و بیش به این بستگی دارد که چقدر با سئوی خود به روز بوده اید.

اگر دائماً در حال دستکاری هستید، ممکن است این مسائل را قبل از اینکه از کنترل خارج شوند و شروع به تأثیرگذاری بر رتبه شما کنند، شناسایی کرده باشید.

با این حال، اگر مطمئن نیستید، یک اسکن سریع در کنسول جستجوی Google انجام دهید تا ببینید که چگونه کار می کنید.

نتایج واقعا می تواند آموزشی باشد!

برچسب ها جستجو کردن , سئو ,
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 3

درباره ما
موضوعات
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
    آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    <
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 32
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 12
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 10
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 43
  • بازدید ماه : 72
  • بازدید سال : 148
  • بازدید کلی : 4678
  • کدهای اختصاصی